در حال بارگذاری ...
جمعه 21 دی 1403
nus.ac.ir

بازدید  اعضاء هیات علمی ، مدرسان گروه ساخت و تولید ومتالورژی،  هسته ها و واحدهای فناور مرکز رشد و نوآوری شهید احمدی روشن از شرکت دانش بنیان پایا بسپار آریا

بازدید اعضاء هیات علمی ، مدرسان گروه ساخت و تولید ومتالورژی،  هسته ها و واحدهای فناور مرکز رشد و نوآوری شهید احمدی روشن از شرکت دانش بنیان پایا بسپار آریا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی وحرفه ای شهید مفتح استان همدان   اعضاء هیات علمی ، مدرسان گروه ساخت و تولید ومتالورژی،  هسته ها و واحدهای فناور مرکز رشد و نوآوری شهید احمدی روشن از شرکت دانش بنیان پایا بسپار آریا

 در روز چهارشنبه مورخ  24/01/1401 بازدیدی توسط  اعضای هیات علمی و مدرسان گروه ساخت و تولید و متالورژی، هسته ها و واحدهای فناور مرکز رشد و نوآوری شهید احمدی روشن دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان از مجموعه  دانش بنیان صنعتی پایا بسپار آریا انجام گرفت.

گروه صنعتی پایا بسپار آریا، تولیدکننده محصولات تخصصی آبیاری با برند تجاری ویسپار، با بیش از پانزده سال تجربه موفق، پیشگام در صنعت آبیاری ایران می‌باشد. این شرکت دانش بنیان در حال حاضر با حضور و همراهی بیش از 600 همکار با تنوعی از ایده، خلاقیت، تعلق سازمانی و اهتمام، در فضایی بالغ بر 20.000 متر مربع در شهرک صنعتی بوعلی همدان، واقع شده است. ارائه سبد جامعی از تجهیزات تخصصی آبیاری تحت فشار براساس نیاز مشتریان، از ویسپار برندی قابل اعتماد و شناخته شده در ایران و جهان ساخته است؛ به نحوی که محصولات این شرکت علاوه بر تامین نیاز بازار داخلی به خاورمیانه و اروپای شرقی نیز صادر می‌شود.

در جریان این بازدید  از قسمتهای مختلف خطوط تولیدی شرکت بازدید به عمل آمده که در هر مرحله  توضیحات لازم توسط مهندسان و کارشناسان مربوطه ارائه گردید.  در ابتدای بازدید، آقای مهندس مینایی مدیر تولید گروه صنعتی پایا بسپار ضمن خوش آمدگویی به حاضرین به معرفی اجمالی از فعالیت های مرتبط در هر مرحله  از خط تولید پرداختند. ایشان از تبیین دستورالعمل یک سیستم نظام مند برنامه ریزی تولید برای خطوط مختلف تولید مطالبی را عنوان کردند. سپس واحدهای مختلف تولید که شامل واحدهای تزریق پلاستیک ، واحد قالبسازی و واحدهای مونتاژ قطعات بود بازدید بعمل آمد. آزمایشگاه تست خواص مکانیکی و کنترل کیفیت شرکت نیز توسط حاضرین مورد بازدید قرار گرفت و توضیحات جامعی توسط کارشناسان آزمایشگاه بیان گردید.

بعد از بازدید، جلسه ای با حضور مدیران تولید و تحقیق و توسعه شرکت در محل دفتر شرکت برگزار گردید.

 در ابتدای جلسه  آقای مهندس مجیدی مدیر مرکز رشد و نوآوری شهید احمدی روشن دانشگاه فنی وحرفه ای ضمن عرض خیر مقدم به اعضای هیات علمی و مدرسین گروه­های ساخت و تولید، متالورژی و هسته های فناور مرکز رشد هدف از این بازدید را با توجه به نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری با عنوان " سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" آشنایی با شرکت تولیدی دانش بنیان ویسپار عنوان نمودند و به همکاری های  شکل گرفته  مرکز رشد و نوآوری شهید احمدی روشن دانشگاه فنی وحرفه ای استان همدان با شرکت دانش بنیان بسپار آریا در چهاردهمین رویداد ایده فن دانشگاه فنی وحرفه ای استان همدان مطالبی راعنوان کرده و از مدیران تحقیق و توسعه شرکت درخواست کردند که نیازهای واقعی و مساله محور خود را در این جلسه تخصصی مطرح نمایند. ایشان در ادامه آمادگی دانشگاه را برای معرفی فارغ التحصیلان نخبه برای امریه دانش بنیان در شرکت ویسپار و همچنین معرفی دانشجویان جهت گذراندن دوره کارآموزی اعلام نمودند. ایشان رسالت  دانشگاه فنی  و حرفه ای را تربیت نیرو کار ماهر برای صنایع کشور عنوان نموده و ضریب اشتغال فارغ التحصیلان این دانشگاه را بالای 80 درصد بیان نمودند.

در ادامه جلسه نیز  آقای مهندس مینایی  ضمن بیان توضیحاتی درباره مجموعه صنعتی دانش بنیان بسپار آریا عنوان کردند که این مجموعه پویا  با  بهره‌گیری از نیروهای شایسته و متخصص در جهت تولید محصولات نوآورانه و متنوع به  رهبری بی چون و چرای خود در صنعت آبیاری  استان و کشور تداوم بخشیده است. ایشان عنوان کردند که  مجموعه صنعتی بسپار آریا افتخار می کند که با جذب، آموزش و رشد نیروهای توانمند و بهبود مستمر کیفیت محصولات و نیز مشتری مداری، در جهت حفظ و افزایش منافع کلیه ذینفعان برآمده و کوشیده است که  با افزایش رضایت کارکنان و مشتریان و نیز حفظ ارزش‌های سازمانی بر بالندگی مجموعه بیفزاید.

سپس جناب آقای مهندس مهربانی مسئول تحقیق و توسعه شرکت  به بیان موضوعات پژوهشی در واحد تحقیق و توسعه و نیازهای مساله محور شرکت مطالبی را عنوان کردند. ایشان 4 موضوع مساله محور شرکت در حوزه مهندسی نانو مواد و ساخت و تولید  را در قالب  چهار موضوع پژوهشی مطرح کرده و از آمادگی حوزه تحقیق و توسعه شرکت برای بیان راه حل ها ی مرتبط  در این حوزه ها و نیازهای مساله محور در قالب تنظیم پروپوزال پژوهشی اساتید وصاحبنظران حوزه متالورژی وساخت و تولید مطالبی را عنوان کردند.  

 در ادامه جلسه مسائل مرتبط با حوزه کارآموزی برای دانشجویان نیز در این جلسه مورد بحث وبررسی قرار گرفت و راهکارهایی در این زمینه نیز مطرح گردید.

در پایان نیز عکس های  یادگاری با حضور مدیران وکارشناسان شرکت در محوطه شرکت  گرفته شد.